Blog – Prof. Gheorghe Manolea

Despre Istoria ştiinţei, Despre Inventatori,şi…despre mine!

18 Jun

18.06.2021 Răspuns la Scrisoarea deschisă

Posted in Mesaje transmise catre..., Uncategorized on 18.06.21

Buna ziua!

Salubritate Craiova va ridica etapizat pubelele date în comodat populației.

Ca urmare a încetării activității de colectare a deșeurilor pe raza municipiului, Salubritate Craiova va proceda, în următoarea perioadă, la recuperarea recipientelor de precolectare date în comodat persoanelor fizice care nu și-au manifestat în scris intenția de a le păstra.

 Conform graficului, în ultima săptămână de colectare a deșeurilor, respectiv în perioada 24.06-30.06.2021, vom merge în teren alături de echipaje pentru a ridica o parte dintre cele peste 19.000 de pubele aflate în folosința abonaților.

Având în vedere numărul mare de recipiente existente în posesia persoanelor fizice, programul de ridicare va continua și după data de 1 iulie 2021, respectiv data de intrare pe piață a noului operator, utilizatorii fiind informați în prealabil asupra zilelor în care se va face predarea pubelelor către reprezentanții noștri.

Craciun-Stancu Anca

SC Salubritate Craiova SRL


Acesta este răspunsul pe care l-am primit, prin e-mail, la scrisoarea trimisă de mine, tot prin e-mail, in data de 9 iunie. Sunt multumit! Este inca o dovada ca, prin dialog, avem sanse mari sa ne rezolvam micile noastre probleme. Sunt mahnit pentru ca, in mesajul meu, trimis prin e-mail, m-am adresat unei persoane identificate prin nume si prenume. Am primit raspunsul pe adresa mea de e-mail, dar incepe cu „Buna ziua”, adica o formula folosita intr-o discutie directa, verbala. Nu se adreseaza persoanei care a trimis mesajul. Oamenii sunt importanti! Sunt mahnit pentru ca preluam, prea usor, „tipare” care nu ni se potrivesc!

Gheorghe Manolea- multumit.


No Comments »